Гра дартс ВL-12115

337 грн

Є в наявності

Швидка доставка 1-2 дні

  • Галочка Відділення Нової Пошти - від 60 грн.
  • Галочка Курєр Нова Пошта - від 85 грн.
  • Галочка Накладений платіж Нова Пошта - від 89 грн.
  • Галочка Доставка УкрПошта - від 25 грн.
  • Галочка Обмін/повернення товару протягом 14 днів
ГАРАНТОВАНЕ БЕЗПЕЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ
  • Visa Card
  • MasterCard
  • Apple Pay
Артикул: 11318 Категорія:

Опис

Дартс — цікава старовинна гра, яка дасть змогу забути про клопоти, зняти втому та емоційну напругу.

Цей комплект для гри в дартс — це прекрасний подарунок для ваших друзів і близьких. Мішень для гри в дартс із флоку Baili BL-12115 Flocked містить двосторонню мішень діаметром 30 см, і 4 чудових 6-грамових дротики двох кольорів, по 2 штуки кожного кольору. З одного боку мішені — спеціальна розмітка для гри в дартс, з іншого — класична стрілецька мішень. Розмітка ігрового поля дартсу, як і в професійному варіанті, вироблена металевим дротом. Це дасть вам змогу унеможливити неоднозначне потрапляння дротика в лінію. Для кріплення мішені досить убити цвях або закрутити шуруп у потрібному місці. Мішень містить відкидну петлю, за допомогою якої вона легко вішається і знімається. Набір упакований у яскраву картонну коробку. Розмір мішені: діаметр 30 см. Комплект: мішень із флоку (двостороння), 4 дротики. Габарити пакунку: 31 х 31 х 2 см. Вага: 0.75 кг.

Інструкція до гри дартс: небезпечно — гострі наконечники стріл. Кидайте стріли в мішень тільки коли переконаєтеся у відсутності людей або тварин поряд із мішенню. Повісьте ігрове поле на стіну. Центр поля має розташовуватися на відстані 1.72 м від землі. Відстань від гравця до ігрового поля має становити 2.37 м. Для того, щоб визначити черговість, всі гравці кидають стріли. Чия стріла виявиться ближче до центру, той і починає гру. За один раз кожен гравець кидає по три стріли.

Бичаче око “. Використовується ігрове поле зі світлими та темними кругами — смугами. Кожен гравець кидає по три стріли, складаючи загальну кількість очок, з огляду на номер смуги потрапляння стріли. Перший гравець, який набрав 1000 очок, вважається переможцем. Для початківців цифра, що визначає переможця, може бути знижена до 250 — 500 очок.

Турнір “. Використовується ігрове поле, поділене на сектори. Кожен гравець починає з 301 очка (для двох гравців). Для командної гри можна починати з 501 або 1001 очок (залежно від чисельності команди). Кожен гравець кидає по три стріли, віднімаючи кількість очок, з огляду на місце потрапляння стріли. Перший гравець (або команда), що скоротив кількість своїх очок до 0, вважається переможцем. Віднімані очки відповідають ціні свого сектору, якщо ви потрапили у велике широке різнобарвне коло. Віднімані очки подвоюються, якщо ви потрапили в мале широке різнобарвне коло. Віднімані очки потроюються, якщо ви потрапили в одне з двох вузьких різнобарвних кіл. Віднімається 25 очок, якщо ви потрапили в центр поля. Не віднімається нічого, якщо ви потрапили в крайню смугу з цифрами.